Posts

Showing posts from December, 2015

Sepi

Image
Errrrkkk 1st entry untuk Disember 2015. Sekarang ni macam malas lah pulak nak update blog. Cerita memang banyak. Tapi macam malas pulak nak taip. Lepas entry marah aku tuh, terus macam malas nak update. Dok baca blog orang jer. Itu pun jadi pembaca senyap.
Sekarang ni bz sikit sejak dah ada baby. Kawin idak, pregnant pun idak tetiba ada baby plak? Hihihi Rezeki Allah bagi. Terima jer lah. Baby tuh dah ditakdirkan untuk kitaorg. Walaupun tak pernah merasa camner pregnant or bersalin, tapi merasa menjaga baby yang baru lahir pun cukup bermakna buat aku. Terasa macam mana perasaan seorang ibu walaupun bukan 100%.

Masa mula-mula dulu rasa teragak-agak. Terasa berat tanggungjawab dalam dunia yang semakin mencabar ni. tapi dah lama rasa macam tak complete rasanya bila takde dia. Sayang sangat-sangat dengan dia ni. Kalau g kerja dok belek handphone tengok gambar dia n tak sabar nak balik rumah. 
Insya Allah akan kami pelihara amanah Allah ini dengan sebaik-baiknya.