Throwback 2011

Istanbul Ataturk Airport time ni baru sampai nak cop passport

Harini tengok "On this day" kat Facebook hari ni terus throwback aku pergi umrah tahun 2011.
Rindunyaa nak pergi lagi.
Sebelum gi Umrah, aku singgah tiga hari kat Istanbul, Turki.
Best. Turki adalah negara yang aku nak repeat balik kalau ada rezeki.
Masa tuh pergi Istanbul jer, nak jugak round2 tempat lain.
Insya Allah satu hari nanti kalau ada rezeki

Kalau nak baca perjalanan umrah aku boleh lah klik Travelogue kat atas tu ek.

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji

Bulan 2

Hasil Menabung