Skip to main content

Salam September

Al-Fatihah untuk Arwah Mak

Lama tak menulis dan lama juga tak membaca.
Lebih kurang aku memang lama dah tak jenguk blog ni.
Fuhh panjang gila list blog yang aku follow untuk dibaca.
Apa-apa pun akan aku habiskan satu persatu.

Blog nih masih buletin 7 pagi. 
Walaupun dah tak masuk office pukul 7 pagi dah.
Kalau tak setiap Isnin, Rabu & Jumaat pukul 7 pagi mesti dah masuk office.
Tapi semua rutin tuh dah takde dah.

Rindu. Rindu sangat-sangat.
Tapi nak buat camner kan. 
Kena lah terima qada n qadar yang telah ditentukan oleh-Nya.

Rasanya nak menulis semula dan habiskan entry Raya yang suram aku tuh.
Nak hidupkan kembali blog aku yang suram ni.
Banyak cerita nak tulis sini sebelum dan selepas mak aku pergi.
Blog nikan sebagai diari hidup aku.

Insya Allah.

Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

Pakcik Rojak

Wahhh cerita pasal makan jer ek aku ni. Aku ni sebenarnya tengah clearkan gambar kat hp aku nih nak letak kat blog. So jumpa lah gambar ni kat henpon lama.
Fuhh rojak chakoi! dah lama tak makan. Sedap gilosss ok rojak ni. Kuah rojak niih mmg fuhh tak tau lah nak describe camner. Pastu ngan chakoi yang rangup ngan kuah rojak yang pedas + manis yang balance. Sedapppppp

Pakcik ni selalu round kat area Larkin. So bila dia lalu jer memang dengar lah bunyi hon dia. Terus berlari turun opis g beli. Tapi sekarang nih memang payah lah nak membeli. Sejak bos aku dah jadi singa memang sapa pun tak berani nak turun. Tapi pakcik nih pun jarang dah datang. 2-3 minggu adalah sekali dua gitu. Katanya dia parking motor dia kat Kg. Kurnia dekat ngan Murtabak Majid Chesee yang famous tuh. So apo laie nanti bila ada sonang, ado maso, meh ler kita menyiasat benar ke tak motornya parking disitu.

Selamat Pagi!

Assalamulaikum dan selamat pagi semua! Mari kita mulakan hari dengan sarapan yang sihat! Tapi aku puasa ganti hari ni. Last day. Insya Allah.

Langit Petang

Takde modal nak tulis cerita so share gambar pemandangan jer lah ye. Tunggu modal datang dulu.