Tokoyaki


Masa belek2 buku redemption RHB Credit Card tuh, nampak ler grill tokoyaki nih.
So apa lagi, aku kan pantang nampak benda pelik2 kan, terus redeem benda nih.
Lepas dpt terus aku buat tokoyaki ala2 resepi aku.
Macam buat jemput2 jer tapi tak pakai minyak time goreng so sgt healthy lah kan.


Masa post benda nih kat Instagram, kawan aku pun pelik mana aku jumpa grill tokoyaki.
Memang aku pun tak jumpa lagi kat luar. Tapi aku rasa sekarang dah ada org jual kot grill nih. Sebab aku dah lama beli actually gril nihh 3-4 bulan yang lepas.

Dalam resepi tokoyaki ada tabur bonito flakes kan.. 
Cari gak bonito flakes kat Aeon/Jusco, jumpa tapi halal ke?

*autopost

Comments

Post a Comment