Seoul Garden kat Rumah

1 kepala RM29.90 hahahaha

Sebelum nih aku ada post aku buat bakar-bakar ala Seoul Garden kan kat rumah. Tapi masa tu kitaorg pakai dapur elektrik tuh kan. Akak aku kan suka 'merayau' kat website Lazada, so dia jumpa lah periuk Stimbot n bbq nih so apa lagi order lah satu buat bakar-bakar kat rumah. Seronok jugak ada benda nih kat rumah. Sejak ada periuk bbq & steamboat nih dah lama tak pegi makan kat Seoul Garden. Buat sendiri je.

Ada daging lembu perap dgn sos bbq, ayam perap, udang & sotong
Kambing bbq! & bahan utk steamboat
Sosej & Isi Ketam
Daging perap lada hitam
lamb!
daging perap bbq
Ayam & Udang
sotong
Sup Kimchi!

Hihihi sorry banyak gambar. Sup kimchi tuh sedap plak padahal buat sendiri jer. Kimchi akak aku beli kat mana tah. Best betul buat bakar-bakar ala korea nih kat rumah. Jimat sikit duit. Lebih kurang 10 kepala yang makan n still tak habis. Kalau pegi restoran dah berapa kan? Jimat!

Comments

  1. sis..kat mana beli ayam tu? ke potong sendiri?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry lambat reply. potong n perap sendiri je.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tabung Haji