Bakso


Hihihi gambar makanan jer ek aku pos.
Masa raya ketiga sedara mara dtg umah akak aku buat bakso jer.
Bakso resepi malaysia.
Ada ekor lembu ngan tulang.
Sedap gila. Dah lah daging kat tulang2 tuh sangattttt lah lembut
Tapi nih gambar bakso beli.
Sebab tak sempat ambik tengok dah licin masuk perut.
Cer tengok meatball kat bakso tuh?
Besar gabak kan?
Tapi aku pernah tgk lagi besar masa gi Bandung.
Adehh bila nak post pasal trip aku gi Bandung daaa
Next month ada lagi satu trip ke Indonesia.
Bandar mana tuh nanti balik baru aku kasitau.
Cuti2 Indonesia lah katakan tahun nih hehehehe

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji