Legoland Lagi!

aksi budak yg excited
Legoland lagi! heheh apa nak buat benda baru mcm kek panas kat JB nih. last week before Legoland bukak officially kitaorg dapat invitation utk para pemegang annual pass. terhad utk 5000 orang sehari n hari yang boleh pilih hari iaitu selasa or rabu. aku plak kerja susah nak cuti so aku tak dpt pegi. akak2 aku n anak2 saudara aku ler yg pegi. terlepas lagi!. bila lah aku nak pegi. rancang2 nak pegi hari nih tapi mengenangkan penat 2 hari aku kemas umah n masak2 org nak dtg beraya terus kansel. takpelah takkan lari pun Legoland tuh. lagi pun kalau pegi skrg mesti ramai orangnya lah. aku igt nak g minggu depan ngan akak ipar n anak2 saudara aku. nih untungnya ada annual pass boleh masuk hari2 apa yg kitaorg suka. rasa penat boleh pegi hari lain plak hik hik hik. oleh kerana aku tak pegi so aku tak bolehlah terangkan secara detail camner rupa Legoland nih. aku tinggalkan gambar yg akak aku aku amik masa diorg gi Legoland last week. org tak ramai nak tunggu rides pun kejap2 jer uwaaaa untungnya!

mula2 merajuk, pastu mcm nak jadi cheerleader. ayip2
ada banyak playground. antara playground yg ada kat Legoland
roller coaster! 
Royal Joust @ Legoland Malaysia
alahai kurusnya anak saudara aku nih
castle!
suka dapat naik train
antara yang menarik.
Dari segi gambar secara keseluruhan Legoland Malaysia nih sgt sesuai untuk family yg ada anak2 yg masih kecil. mmg tempat diorg lah nih. tapi kat org dewasa yg rasa sifat kanak2 tuh masih ada pun tempat yg sangat sesuai untuk anda2 semua!

awug: Good luck untuk my nephew yg baru je fly ke Dublin, Ireland smlm sambung study medic kat sana. semoga cita2 nak jadi doktor tuh tercapai. kitaorg kat JB doakan semoga berjaya. aminnn.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pakcik Rojak