Duit-duit dimana kau duit?

Benda nih kena renew setiap 3 bulan.

Bulan Oktober dan November adalah bulan yang paling poket aku sakit sekali setiap tahun.
Antara 2 bulan nih ler road tax & insuran kereta mati, season pass parking pun expired plus time nih selalunya memang aku kena servis kereta sekali. Alahaii sakitnya ler poket aku. Nasib baik bawak kereta sedang2 jer so takde lah sakit sgt nak bayar insuran kereta. Yang parking season pass nih memang kena pakai sebab dah fed up asyik kena saman jer sebab parking kupon tak cukup or salah timing. So 5 tahun yang lepas aku amik keputusan pakai jer season pass. Renew every 3 months for RM225.00. Zon B nih boleh guna di MBJB, MPJBT, Majlis Perbandaran Kluang, Majlis Daerah Simpang Renggam, Majlis Daerah Kota Tinggi & Majlis Daerah Mersing. Tak yah susah nak jengok kat tingkap opis tengok kena saman ke tak.

Comments

  1. Alahai..nak tak nak terpaksa juga keluarkan duit untuk bayar apa yang patut..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh kalau tak renew kena saman plak huhuhu

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tabung Haji