Jodoh dan pertemuan di tangan Allah... 2

Kesinambungan daripada post ni

Gambar sekadar hiasan yg hanya tinggal kenangan
pabila terputus ditengah jalan...
Alhamdulilah, akhirnya terbuka juga hati mereka untuk menerima rombangan meminang yang jauh datang sejauh 650 km. Walaupun masa yang diberi sangatlah singkat, alhamdulilah semuanya berjalan dengan lancar.

Pada mulanya tiada sebarang hantaran, tapi tetiba pihak lelaki bawak 5 dulang, so kelam kabut lah aku lari ke pasaraya n kedai kek SDS cari apa-apa yang patut. Alhamdulilah segalanya dipermudahkan.

Sekarang ni kena banyakkan berdoa semoga sampai ke jinjang pelamin. Actually agak complicated sikit syarat2 pihak keluarga perempuan. Doa-doa agar semuanya dipermudahkan dan dapat disatukan tahun hadapan.

 Fuhhh kalau takde aral melintang confirm aku bz next year sebab akan jadi wedding planner tak bertauliah utk wedding nih. Mcm2 dah dok terbayang lam kepala nih. Hihihihhi

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji