Cerita basi

baru sampai

Cerita basi lagi. Diorg pun dah balik semula ke Shanghai ekeke. Abg aku n family balik bercuti untuk 2 minggu masa January lepas. Yang bestnya mak aku tak tau nak balik. Kira nak buat surprise lah. Ayip memang suka betul sebab dia tak bosan lah kat rumah ada abg azwar n wan. Kalau tak hari2 dia gaduh ngan aku or mak dia. Tapi 2 minggu mcm sekejap jer kan. Takpe bulan 7 nih diorg balik lagi ye Ayip.


besarnya gigi awar tuh ekekeke

Haishhh dapat tak aku cuti nak gi Shanghai next year. Kena plan awal sbb Air Asia selalu wat sale.

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji