Cerita Raya 1


Masa bulan puasa haritu, berkobar2 nak buat biskut sendiri.
So masa sabtu ketiga bulan puasa kitaorg pun start buat biskut sendiri.
Walaupun dalam hati rasa macam was2 jer kan sebab aku n akak aku ni warm2 chicken shit jer.
1st biskut kitaorg buat biskut oat badam (sory gambar takde sebab biskut tak lawa hahaha)
Bila tengah bakar tuh bau dia mengancam sungguh. 
Plak tuh takde sapa yang 'cuti' so xda sapa yg boleh test makan.
Lepas siap biskut tuh, buat biskut orange chocolate chip plak.
Fuhh yang nih bau lagi mengancam. 
Lepas tuh buat biskut no. 3 lepas buka puasa. Yang nih memang spoil.
Terus ilang mood kitaorg nak buat biskut.
Dah lah banyak gila plus boleh plak keras. Baling kat dinding pun boleh pecah.


Esoknya decide buat biskut nih. Senang jer.
Almond Crunchy.
Lepas tuh terus give-up tak nak buat biskut lagi.
Padahal butter ada berketul2 dalam peti ais tuh.
Hahahaha
Takpe nanti leh buat besday kek sapa2 kan?


Ini ler rupa crunchy almond aku.
Kehangusan.
Menambahkan lagi kegiveupan aku.

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji