Telur Ikan Mayong

Cuba teka apa ni?

Suruh teka gambar, tapi tajuk post nih pun dah ada jawab jawapannya.
Telur ikan mayong! Sapa tak pernah makan?

Kesukaan aku nih. Kalau aku masak telur ikan ni, aku suka masak tak keras sebab kalau keras dah tak sedap. So masa masak memang kena betul-betul bajet masa takut dia keras telur ikan ni.


Ini makan kat restoran.
Lupa nak cakap nak medium rare hahaha

Sekarang ni bila g pasar memang payah nak jumpa telur ikan mayong nih. Kalau dulu memang senang tak payah lah nak beli online-online nih. Satu aku tak gemar telur ikan mayong online, telur tuh berbeza ngan telur yang kita beli kat pasar. Beli kat pasar lagi sedap lah daripada yang online tuh. Maybe kat pasar fresh kan. Tapi susah nak dapat beli kat pasar. Kalau jumpa tuh kira bonus.

Kat peti ais tuh ada satu pek tuh. Meh ler kita wat sahur telur tuh malam nanti.

Apa-apa pun Selamat Menyambut Bulan Ramadhan 1438 Hijrah

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji

Bulan 2

Hasil Menabung