Berhati-hatilah ye


Haritu abg aku yg dok Shanghai ada kirim barang untuk dipos. Aku nih memang jarang nak pegi pasaraya yang satu nih. Tapi oleh kerana pasaraya nih dekat ngan opis aku n lagipun aku boleh keluar time opis hour (ampun bosss huhuhu) so aku pegi lah belanja barang utk abang aku kat situ.

Aku memang tak berapa gemar pegi pasaraya tuh. Aku kalau belanja barang dapur pun memang kat Aeon/Jusco jer memang tak pernah langsung belanja barang dapur kat pasaraya tuh.

Masa cashier tuh scan barang aku dah terasa macam dia scan dua kali. Tapi aku tak amik pusing sgt. Bila balik rumah kira balik huhhh memang betul dia terlebih scan. Nasib baik baru RM2.79 jer. Tapi kalau 10 customer dia buat camtu mana kaya raya pasaraya tuh. 

So peringatan untuk diri sendiri lain kali kalau g pasaraya tuh kena hati-hati lah ek. Or tak yah gi pun sebab tak berapa yakin ngan cashier nya. 

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji