Makan-Makan: 1901 Medini Mall, Nusajaya

amacam? menggoda tak?

Aku memang peminat hot dog. 

Pernah berangan nak bukak gerai hot dog, tapi rakyat Malaysia masih kurang minat nak beli hot dog tepi-tepi jalan nih sebab tuh tak bukak-bukak lagi. 

Hot dog yang aku suka makan adalah dari 1901.

Sedap.

Dulu selalu beli kat Giant Extra kat Southern City dekat ngan Taman Suria tuh.

Tapi sekarang gerai tuh dah tutup, maybe takde untung sebab orang yang selalu beli dah pindah nun di pinggir bandar sana. 

Pastu bukak kat Angsana JB. Pun tutup gak.

Sekarang nih ada kat Medini Mall.

Harap-harap bertahanlah yer 1901?

Sebab saya memang penggemar kamu!

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji