Makan-Makan: Seoul Garden Lagi!

kalau g Seoul Garden tak sah tak amik sambal nih. Sedap gilerrr

Asyik post pasal makan-makan jer kan. Mana tak bulat badan aku hihihihi.

Harituh opismate yang baik hati telah belanja kitaorang makan kat Seoul Garden.

Tapi yang tak bestnya pegi kejap sangat ngan tergesa-gesa.

Gi sinih tak best kalau tak menikmati semua makanan yang ada.

Aku lebih suka pegi time hari sabtu n bukan time lunch masa kerja.

Tak khusyuk makan sebab teringat boss aku dok menyeringai dalam opis

wakakakakakak



Antara ahli rombongan. Yang pakai tudung tuh lah tukang belanja.

Thanks Kak sOt ekekeke.

Yang paling best masing-masing ada kereta, tapi pegi sini naik teksi.

Sebabnya, tak kuasa mak nak parking kereta kat KSL nih. 

Ngeri!

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji