Mood malas sudah mari

Perghh lama tak menulis.
Tetiba mood malas tuh sampai kan.
Auto post pun dah abis stok. Camner tuh.
Tapi dun worry aku still blogwalking ke blog2 yg aku follow.
Still bukak blog tapi malas nak menulis. Cuma nak baca jer orang tulis.

Nih nak cerita haritu aku tengok Kilauan Emas tertengok ler budak2 Ceria Popstar tuh nyanyi.
Tetiba terus terlopong mulut aku tengok budak2 perempuan tuh nyanyi lagi Ziana Zain.
Wow meremang bulu roma akak dik.
Kalah budak2 akademi fantasia last year yg tah apa2 tuh.


Sesapa yang belum tengok boleh tengok kat sini.

Nasihat akak nak nyanyi boleh tapi study nomot 1 ye dik.

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji