Punca aku tak mengupdate blog



Aku skrg dok sibuk tengah buat Photobook nih.
Sebab tuh tak sempat nak update blog. 
Sempat baca blog orang jer pastu ngadap laptop buat photobook.
Sebab Nuffnang bagi 2 CPUV tuh yang berkobar2 nak update blog. (wakakakaka)

Haritu kat Groupon tgh sale kan RM10 yg 6x6 tuh. So apa lagi aku sambar lah 4.
Pastu aku beli yang saiz besar sikit yg RM52 and RM64 tuh. 
Semua sekali 6 Photobook voucher aku beli
Gambar banyak kan kalau simpan dalam komputer pastu rosak n ilang boleh nangis ooo.
Ini pun dah nangis sebab laptop aku rosak. Beribu gambar ada dalam tuh.
Tak sempat lagi nak g kedai mintak tolong backupkan apa yang boleh.
Balik semula ke Photobook nih, aku amik gambar yg sempat aku backup kat external drive.
Gambar kat atas tuh photobook pertama yang siap. Photobook khas utk Mat Ayip.
Yg 2nd pun dah sampai, kenangan masa g Umrah n Ziarah Istanbul.
Yang ke 3 nih on the way, tgh buat hehehehehe

Oklahh chowww dulu nak tgk Ceria Popstar hahaha

Comments

  1. tula kan photobook tu sayang tak buat...tapi saya tak buat2 pon..malas pilih gambo

    ReplyDelete
  2. saya nasib baik laptop rosakk. pilihan gambar terhad hihihi senang sikit nak pilih

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tabung Haji