Ola Bola!


World Cup datang lagi!
Abih lah kalau world cup mmg tak hapdet ler blog aku nih.
(apakah? ada kena mengena ke?)
Yelah dah tentu ler. 
Time kerja aku mmg tak pernah hapdet blog.
(aku paranoid takut bos aku jumpa blog aku tgk post time opis hour)
Aku hapdet blog cuma waktu malam jer, lepas balik kerja.
(org bujang lah katakan)
Malam yang ada pun suntuk sebab banyak abis masa buat Photobook.
Pastu ada bola nih dah tentu nak tidur awal kan sebab nak cover waktu tidur yg ilang.
Hihihihi

Or actually aku boleh buat banyak stok autopublish kan.
Sesambil tengo bola tuh leh lah tuilh barrang dua tiga post stok ke.
Dulu zaman bencinta ada gak org teman dalam telefon. Dia tengok tv dia. Aku tengok tv aku.
(masa World Cup kat German. Semua tinggal kenangan)
Lepas tuh masa kat Afrika Selatan tengok sorang-sorang.
(nasib orang bujang.)

Org lain mana minat tgk bola. Anak saudara aku yg ada skrg nih pun main game jer 24 jam.
Tak layan bola2 nih.
Nasib baik ada Apps Astro On The Go khas untuk World Cup.
Igtkan kena tambah RM100 rupanya tak payah kalau kita memang dah langgan pakej sukan.

Yahoo boleh tengok live streaming dalam bilik jer. So takdelah takut sgt layan sorg2 kan?

Fuhh malam nih ada game best, German vs Portugal

Ich will schlafe! Gute Nacht
(dah berabuk bahasa german aku. padahal dulu 3 semester belajar ckp german)

Comments

  1. sama team le kita ida...kito monang yo!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. German ke? hihihi aku support Holland ekekeke

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tabung Haji