Alahai, tergoda plak!


Bukak2 blog jer harini nampak iklan kereta Proton baru, Iriz.
Tapi tak dpt pun lagi cpuv iklan nih.
Haishhh tetiba tergoda plak tengok iklan nih.
Sesajer jer tengok loan calculator.
Teringin yang 1.6 auto transmission.
Sebab sekarang bawak kereta manual plak tuh JB hari2 jem. Penat kaki.

Amacam?
Tapi rasanya tak perlu kot nak tukar kereta.
Aku dah tak sabar nak tunggu kereta yg skrg nih abih bayar cos boleh simpan plak duit tuh.
I love my Myvi banyak berjasa kat aku, walaupun dah 7 tahun pakai performance tetap tip top.
Sebab tuannya tak pegi sebarang bengkel utk servis walaupun orang banyak ejek tuannya sebab buang duit pegi PERODUA SERVIS (yg Perodua punya bukan wakil sah).
 Yang penting barang alat ganti semua ori. 
Aku nak pakai lama kereta ni

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji