Happy Holiday!

Harini pukul 9 turun bawah igt nak tgk sambungan slot kifarah/zehra last week sekali tgk TV3 drama Kasih Berbisik lahhh. Alah lupaa baru hari Rabu ler. Hihi igt dah Jumaat.

Office aku tutup sampai hari Ahad. Kiranya 4 hari cuti tapi aku sambung sampai Isnin sebab ada check up kat HSA. 

Bestt, jarang bos aku nak bagi cuti free hari Jumaat ni tapi dia bagi cuti siap dgn tiket pegi Legoland Waterpark utk staff n family plus beberapa ratus RM utk belanja makan kat Legoland. 

Terima kasihhh bos lain kali belanja kitaorg nak kapal terbang lah pulak kannnn hihihi

Sudah bagi betis mau peha plak hihihi


Kali ni bwk Mat Ayip. Tak dpt ler aku kena jirus ngan baldi besau sbb Mat Ayip penakut nak masuk situ.

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji