Akhirnya.



Akhirnya ada gak orang komen kat entry catatan perjalanan aku ke Shanghai haritu.

Terima kasih pada blogger OJOLALY kerana sudi komen dan  menjadi komen pertama entry aku tuh. Insya Allah dalam masa terdekat saya pos Key Chain & Fridge magnet tuh.

Aku tak buat giveway pun just nak bagi hadiah suka-suka pada 3 orang pertama yg komen entry aku tuh. Still ada lagi nih. Meh ler komen kat link nih

Comments

  1. Awak..wana dah hantar details kat email awak..tq ya..:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tabung Haji