Photobook

Ini jer sempat dapat 'diselamatkan'

Haritu beria dok beli baucar Photobook Malaysia kat Groupon nih. Tah macam-macam jenis Photobook aku beli yang besar, yang kecik, yang kulit tebal n yang kulit nipis. Nak dekat RM200 gak aku abis beli baucar nih. Bila dah beli laptop plak rosak n kebanyakkan gambar lom transfer dalam external drive sebab lemau benar nak tunggu transfer tuh. So kena tunggu betulkan laptop nih. Bila RM350 melayang betulkan laptop nih mood malas aku plak datang. Dok tangguh, tangguh n tanggu sekali harini baru realize yang baucar-baucar tuh semua dah hangus expired.

Padan muka aku sebab tamak sangat. Lain kali bila beli baucar-baucar nih ingat-ingatlah dulu aku ni bukan umur 24 tahun balik kerja still boleh stay up lagi sampai lewat malam.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tabung Haji