Ubat penambah lemak

Ini lah kerja aku kalau time lapar kat rumah. Dalam peti ais mesti ada stok benda alah tak berkhasiat nih. Pastu bila boring n nak kunyah-kunyah, benda nih ler aku bongkar dalam peti ais. Lepas makan sepinggan mcm nih (reramai ek bukan aku sorg makan) mula lah rasa guilty sebab secara tak langsung menyumbankan 10% lagi lemak dalam badan nih.

Ini pula ubat penambah lemak di waktu pagi pada hari bekerja. Dulu x office mate aku nenek dia jual nasi lemak yg pada aku the best Nasi Lemak RM1.00 kat Larkin kot. Sedap gila ko sambal dia. Aku sambal Nasi lemak yg cam kering-kering tak berair tuh. Kalau beli memang tak cukup satu mesti order 2. Sekarang nih dah lama tak makan sebab office mate aku pun da berhenti n nenek dia pun dah tak larat nak jual.

Burppp alhamdulilah...

Comments

  1. Replies
    1. sedapkannn pastu kalau ada sos cheese ala kfc tu lagi terangkat

      Delete
  2. bhahahaha memang ganda2lah lemak kalo cemni.
    debab cem CT nanti hehehe..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tabung Haji