Do they like you?

Put your make-up on
Get your nails done
Curl your hair
Run the extra mile
Do they like you, do they like you?


Suka betul ngan lagu Colbie Caillat nih.
Dok dengar lagu nih hari2. 
Mesej lagu nih jadi lah diri sendiri jangan jadi orang lain.


All his life he's been told
He'll be nothing when he's old
All the kicks and all the blows
He won't ever let it show


Yang ini pun memang kegemaran aku skrg.
The Script. Superheroes. 
Band fav. aku nih.
OooOO Danny!

She sees them walking in a straight line, that's not really her style
They all got the same heartbeat, but hers is falling behind
Nothing in this world could ever bring them down
Yeah they're invincible and she's just in the background
And she says
I wish that i could be like a cool kids cuz all the cool kids, they seem to fit in


Hari-hari dok dengar lagu nih mcm best plak.
Suka lagu nih sebab masa sekolah jeles tgk budak2 kategori 'cool kids' lagipun sekolah urban lah katakan n aku nih fall under kategori budak yg duduk depan sekali dalam kelas (baris kedua depan actually hahaha) pastu suka apa2 muzik yg ada kaitan dengan rock.
So kiranya kategori pelik kot aku ni.



Yehaaa The Voice is back for 7th Season!
Dah masuk Top 10 pun. Ada coach baru Gwen & Phreall.
Go Team Blake!

Comments

  1. Mcm best lagu tu..wana blm dgr lagi lagi colbie calliat tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best. yang colbie calliat tuh sgt meaningful :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tabung Haji