Jatuh bangun bersama JOHOR!

gambar ehsan Google

Takpe JDT, tahun-tahun akan datang ada lagi.
Belum ada rezeki Piala Malaysia tuh nak balik semula ke negeri Johor.
Kecewa sedikit tapi ituh dah kententuan-Nya kan.
Terima jer lah qada & qadar.

Lagpun JDT dari satu pasukan takde apa-apa 3-4 tahun yang lepas kan.
At least this season JDT menang Liga Super.
Itu lah matlamat utama.

Kepada peminat bola-bola sepak, janganlah gaduh-gaduh pasal bola nih.
Memacam baca kat FB rasa macam tak patut plak gaduh mcm tuh sekali.
Sampai jatuh hukum kata haram duit orang Johor.
Sampai gitu sekali.
Sesama Melayu dan yang paling penting sesama Islam.
Macam hidup tuh bertuhankan bola sepak plak.
Tengok gitu-gitu sudah ler jgn ler fanatik sgt sampai jatuh hukum bagai.

Lagi satu kepada sesetengah friend list aku kat FB, takyah lah nak nganjing aku sgt ye.
Mcm nak sajer jer nak suruh aku maki hamun kan.
Sorry to say aku tak termakan pun dengan keanjingan kamu!

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji