Hatiku tertinggal di Kinabalu

rasa takmau balik bah!
Ye jer aku tak mau balik. Bukan tak nak balik actually tapi lebih kepada takmau keje dah tapi nak duduk kat sini relax jer. Akhirnya pegi juga aku ye. setahun lebih tuh beli tiket flight. nak murah punya pasal. apa2 pun aku tgh penat. baru jer sampai pukul 7 mlm tadi. short trip jer nih. boleh lah. lain kali amik long trip ek. pastu duduk kat hotel yg betul2 ngadap gunung kinabalu nih. fuhh rasa mcm kat Switzerland jer weiii.. esok kerja uwaaaaaaa.

notes: dah tau ketiak berkarat nak jugak ko pakai sleeveless ek? nih semer gara2 tertgk kat plane tadi. sapa2 yg nak pakai sleveeless tuh hati2 lah ek hehehe tetiba je aku nih kan?

mode: sedih sbb duit habis!

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tabung Haji