Makan-Makan: Marrybrown Fish & Chips


Pernah makan Marrybrown tak?
Actually Marrybrown sedap jugak. Fish & Chip nya boleh tahan sedap.
Ada chicken chop yang boleh dipilih antara 2 sos iaitu black pepper or mushroom.
Ada menu nasi lemak & nasi ayam. Tapi aku jarang beli nih.
Dan yang paling sedap sekali ada coslownya.
Kalau tang ayam goreng tuh aku lebih prefer original lah.
N certain2 time kekadang memang teringin sgt ngan ayam gorengnya.
Kalau Marrybrown tempat aku kalau nak order ayam goreng memang agak lambat sikit.
Diorg nak jaga kualiti so akan masak bila di order.
Aku lebih suka macam tuh dari sekejap tapi dapat ayam yang dipanaskan semula.
Kalau panaskan semula mana nak dpt yang juicy n tender.
Frust betul! selalu kena kat KFC.

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji