Alhamdulilah

Alhamdulilah.
Akhirnya selamat sampai aku ke tanah air tercinta, Malaysia.
Percutian selama 6 hari 5 malam sangat menyeronokan.
Apatah lagi percutian tersebut adalah untuk berjumpa ahli keluarga yang jauh berkelana di negara orang.
Tapi kali nih memang berdebar2 bila nak naik flight.
Laluan yang sama plak tuh ngan pesawat MH370.
Alhamdulilah sampai juga aku.
Cuma flight balik tuh seram sikit sebab cuaca tak berapa baik.
Kena delay dan akhirnya aku termissed flight KL-JB.
Nak wat camner kan, nasib baik ada back-up, naik bas.
Apa-apa pun aku da selamat sampai kat umah.
Rindu sgt2 ngan bantal2 n tilam aku.
Skrang nak tidur dulu sebab aku tak tidur semalam dalam kapal terbang.
Ngantuk gila nihhhh

From Shanghai with Love

Blog aku tak ramai followers, tapi ada beberapa followers aku yang rajin komen kat blog aku nih, so sebagai tanda penghargaan dan terima kasih, aku nak bagi ole-ole dari Shanghai. Kira macam Top Commentators sepanjang zaman kat blog aku nih lah. Aku pilih top 3 iaitu:-




So kepada Mrs. Eady, Uni Aqilah & Bbwana Adienia, harap dapat tinggalkan alamat di awanungublogspot@gmail.com untuk saya pos ole-ole tersebut 

Terima kasih.

Comments

  1. tersenyum sambil rasa nak melompat-lompat baca entry ni. hahahaha... thank u banyak2 sis. nanti saya emel ya.

    ReplyDelete

Post a Comment