Checklist

1. Passport
2. Visa
3. Travel bag baru
4. Sweater untuk Spring season
5. Kasut baru
6. Panadol
7. Minyak angin
8. Ubat darah tinggi
9. Pakaian luar dan dalam (hahahaha)
10. Berus gigi, pencuci muka, shampoo & sikat
11. Perfume & deodorant
12. Boarding Pass (yg nih kalau lupa parah ler)
13. Barang2 yang dipesan oleh abg aku
14. Stokin
15. Beli tiket bas dari LCCT ke JB (sebagai backup kalau tertinggal flight balik JB - perlu ke?)
16. Charger hp (takleh pinjam sbb xda sapa guna buah epal)

Apo lagi ek yang penting?

Aku nak g sini
Lagi 12 hari lagi aku nak pergi cuti-cuti.
Time cuti sekolah mesti ramai orang kan.
Memula excited nak pergi, tapi bila kejadian flight MH370 tuh terus rasa down sikit.
Yelah laluan yang aku akan gunakan sama macam flight MH370 tuh.
Tapi cuma aku guna syarikat penerbangan yang berbeza.
Rasa macam bercampur baur plak. Yang akak aku plak tgh consider nak cancel.
Tapi sebab benda nih dah plan lama kan, so aku pergi jer lah.
Insha Allah takde apa-apa kot. Itu semua ketentuaan-Nya.
Kalau dah ajal kat mana-mana pun malaikat maut boleh tarik nyawa kita.

Tadi ber whatapps ngan abg aku, dia ckp dia pernah naik flight MH370 masa balik cuti bulan puasa tahun lepas.

Fuhhh...

Pray for MH370...

Comments

  1. bestnya!!! di manakah tempat ini??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu mmg best tapi kali ni rasa berdebar nak naik flight huhuhu

      Delete

Post a Comment