Samsung Galaxy Tab Kids


Mula2 beli Samsung Galaxy Tab nih nak hilangkan ketagih si mat ayip tuh main ipad.
Sebab Samsung galaxy tab for kids nih lebih mesra pengguna bawah umur n sesuai untuk budak.
Tab nih kita boleh kawal masa penggunaan n appsnya lebih kepada mesra budak2
Lagi satu kita boleh kawal mode kids n biasa. Kalau nak tukar dari kids n biasa ada passwordnya.

Sgt comel n ada pen lagi

Tapi nan hado ek. Budak tuh tetap cari ipad juga.
Lagi satu bagi Tab nih kat budak 5 tahun?
Huh! dia tau camner nak tukar daripada mode kids ke biasa.
Ampess betul lah.

Psst: Haritu menangis2 nak beli apps minecraft kat apple store. Beli satu jer USD7.99 kot tak silap. Sekali akak aku lupa nak kansel kredit kad dalam acct apps apple store tuh. Sekali masak, RM600 anak saudara aku 'belanja' beli apps kat apple store tuh. Nasib baik org Bank call sebab tetiba banyak beli apps kat apple store.

*autopost

Comments

  1. best kan..skang ni canggih betul..utk budak2 pun ada..untung budak2 sekarang..

    ReplyDelete

Post a Comment