Last Episode The Master's Sun

Abis akhirnya drama komedi/romantik/seram Korea paling best sekali tahun nih.
Mula-mula ckp episode 16 tapi dah tambah jadi 17 episode.
Yang pasti aku mesti merindui gelagat Joon Jong Woon & Tae Goon Sil.
Rindu nak tunggu hari Khamis baca recap kat soompi.
Alahaii nape lah habis cepat sangat.
Soo Ji Sub & Gong Hyo Jin adalah pasangan yang sangat serasi dalam kamera.
Macam mana serasinya pasangan macam dalam cerita Full House 10 tahun yang lalu
Macam gitulah dalam drama ni.
Yang buat drama nih best adalah sebab ada elemen seram kat situ.
Masa tengok promo kat ONEHD masa bulan puasa haritu pun aku teragak-agak nak tgk.
Congrats kepada Hong Sister sebab skrip yang sangat baik n ending yg sangat best.

Scene terakhir Episode 17

So pada sesiapa yang nak tengok drama ni or tak sabar tunggu kat ONEHD tuh kan boleh lah klik link kat bawah ni:-


Or pada sesiapa yang ada Astro-On-The-Go boleh lah klil kat My Library-OneHD
(tapi untuk yang langgan program HD jer lah ye)

Enjoy ye! 
Dijamin boleh membuat anda tersenyum sepanjang hari.


Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji