Alahai bila nak keluar cuti sekolah 2014


Tengah geram nih. Bila lah nak keluar cuti sekolah 2014 nih
Selalu time-time macam nih dah keluar.
Tapi sampai la nih tuh tak kuar2 lagi kat website kpm tuh.
Kalau keluar awal senang nak plan kan travel ke or nak kahwin ke.
Masalahnya MAS tengah buat sale tuh RM1327 from JB kalau tak biasa RM1600++
Ikutkan aku nak beli jer tarikh tuh tapi orang nak ikut aku tuh semua ikut jadual cuti sekolah.

Ada sapa-sapa tau tak agak2 bila cuti sekolah especially bulan March 2014?

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji