My Love, Madame Butterfly

Entry ni khas utk sahabatku, Masz hehehe


Heee drama Korea lagi. Ngan mak aku sekali terjebak tengok drama korea nih.
Dah anak-anak dia semua layan drama Korea, tuh dia tertengok sama.
Tapi dia tengok drama Korea yang ada alih bahasa jer lah.

Kali ni aku nak rekemen drama yang tengah tayang kat Channel One HD Astro.
Tak tau lah kalau drama nih dah pernah siarkan kat One HD ke.
Aku yang ketinggalan keretapi ke. Mana tau kan.

Drama ni best juga mengisahkan seorang Pelakon terkenal, Nam Na Vi yang kahwin dengan seorang lelaki yang sebenarnya hanya perkahwinan palsu sahaja. Tapi Nam Na Vi nih tak tau ini cuma kahwin palsu n yang laki dia sebenarnya ikut arahan Sul Ah jer sebab nak dapatkan tanah yg family dia duduk tuh.
Kesian Nam Na Vi banyak dia korbankan. Duit, air mata tapi semua sia2 jer sebab asben dia sbnrnya penipu.

Aku pun tak tengok sampai abis lagi so kalau nak ikut drama nih boleh layan secara online kat bawah nih:-


Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji