Legoland Waterpark Malaysia


Hah! dah lama tak cerita pasal Legoland kan. Aku pun dah lama tak jejak kaki kat Legoland nih. Last sekali pegi bulan 5 haritu. Annual Pass yang aku ada nih pun tak utilize mana pun. Ini pun ada hati nak renew upgrade ke Premium Pass (theme park + water park)
Bulan ni satu lagi tarikan kat Legoland Malaysia akan dibuka iaitu

LEGOLAND WATERPARK!

*kredit gambar2 kat atas nih kat blog2 yg aku amik dari google.
Park Map Legoland Malaysia Resort.

Legoland Waterpark Malaysia adalah taman tema air LEGOLAND yang terbesar kat dunia. Setakat nih Waterpark yang ada kat Legoland Florida & Legoland California dan yang paling latest adalah di Legoland Malaysia.




Antara water slides yang ada kat Legoland Waterpark Malaysia.
(gambar atas nih baru jer testing sebab tuh air kaler keruh)

Arghh tak sabarnya nak renew and upgrade annual pass aku ke Premium Pass.
Anyway anak-anak saudara aku akan merasmikan dulu hari ni Legoland Waterpark nih.
Diorg dapat tiket untuk Legoland Family Day kat Legoland Waterpark daripada cousins diorg merangkap anak2 saudara aku juga.

Jelesnya! aku sok keje.

Bila hotel dah siap n beroperasi sepenuhnya next year maka lengkaplah Legoland Malaysia Resort.

Lepas nih nak check in kat Hotel Legoland plak!


Untuk keterangan lanjut boleh klik website nih


Comments

  1. Kene buat kunci kire kire utk 5 org niii

    ReplyDelete
  2. Buat jgn tak buat hihihi tunggu lah sampai hotelnya dibuka next year. Lagi syokkk

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tabung Haji