Legoland Waterpark 2


Hari Isnin (14/6/2017) anak-anak saudara aku telah berkunjung ke Legoland Waterpark khas untuk pemegang theme park annual pass. Tapi kena bayar RM40 lah seorang.
Si Ayip & Abg Mat dia tuh kira dah 2x masuk. First time masa dapat tiket free masa family day Legoland Malaysia.

Aku tak ikut pun sebab kerja. So gambar2 nih aku cilok dari anak saudara aku sajer nak share camner Legoland Waterpark tuh.

Annual pass tak renew2 lagi nih huhuhu

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji