Groceries Shopping

waffles fav. si superman.

Kat mana pasaraya pilihan korang untuk shopping barang-barang dapur?

Pasaraya pilihan aku adalah Jusco Taman Universiti JB or skrg dah dikenali dengan Aeon.

Orang selalu tanya aku kenapa belanja kat Jusco?

Bukan mahal ke?

Tak semua barang mahal. Kekadang kita boleh dapat harga lebih murah dari pasaraya-pasaraya lain.

Lagipun Jusco nih yang paling dekat ngan rumah aku.

Walaupun ada pasaraya kaler hijau tuh ada dekat2 denga Jusco.

Tapi Jusco tetap jadi pilihan. 

Sayur-sayurnya fresh2 belaka.

Bawang n kentang pun murah harganya.

Yang bestnya kalau ada member card byk benefitnya.

Pernah dapat baucer RM200 yang ditukar dari mata terkumpul.

Berbaloi kan?

So, pilihlah dengan bijak!

(kalau kat JB nih Jusco or Aeon nih penuh jer dengan orang sampai parking pun susah nak dapat. Walaupun ada 4 cawangan Aeon kat JB nih tapi semuanya penuh. Lepas nih tunggu Aeon Kulaijaya plak bukak weeee!)

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tabung Haji