1-800-888-333


Kalau delivery selalunya memang ngan Dominos lah.
Kalau dengan yang lagi satu tuh macam lembab sikit. Dah lah lambat 1 jam ada plak benda yang dia tak hantar. Bila telefon kata nak hantar tapi sampai skrg tak dpt2 lagi.
Serik ok!
Plak tu kat umah aku tak cover ok.

Nasib baik ada Dominos. Kat umah ke kat opis ke aku order pakai online jer. Kalau tak tulis kat status online tuh diorg bz, dlm masa 30 minit dah dpt pizza. Kalau lambat dapat kupon free.
Lagi satu kalau kita dah order online kalau dalam status online tak tulih bz tapi actually bz diorg cepat2 call tanya still nak proceed ngan order or cancel.

Macam tuh lah nak berniaga bukan nak untung jer.

p/s: Ini bukan iklan berbayar. Sekian terima kasih. 

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji