Pokai!

Makassar, Indonesia

Heeeee camner long weekend korang haritu?
Mine was sooo fine. 
Yelah kan jenjalan jauh katakan.
Duit pun jalan jauh gak. Hah pokai! pokai! pokai!
(tau kan apa makna pokai?)
Yang ini baru bukan autopost. Yang ini memang baru taip. Fresh dari oven.

Actually cuti weekend plus Hari Malaysia tuh aku pegi ke satu destinasi yang bukan pilihan rakyat Malaysia iaitu Makassar, Indonesia. Gi sana pun sebab nak tengok anak saudara aku belajar medic kat sana.
So sebelum dia back for good next year baik kitaorg g melawat tempat dia.
Nanti lah aku post cerita trip aku gi Makassar nih.
Sebab post tuh kena tunggu giliran.
Ekekek banyak cerita pending sebelum trip Makassar ni.

Huwarghhhh ngantuk dah. Tidur dulu lah ya huhuhuhu

Next trip plak? Insha Allah SHANGHAI!

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji