Semoga semuanya OK


Dah lama tak gi sini.
Kalau buleh aku nak hindari pegi sini.
Sedih. Aku yang seumur hidup tak pernah admit spital kena tidur sini temankan mak aku. 
Last gi sini last year mak aku & akak aku admit sini.
Mak aku ada masalah ngan buah pinggang n akak aku plak patlet darah dia turun.
Alhamdulilah, dua2 dalam keadaan sihat sekarang.
 Tapi, haritu g sini lagi, kali ni hantar akak aku lagi sorg.
Jantung dia rasa lain katanya. Kepala pun sakit tak baik2.
10 tahun yang lalu dia kena camni gak. Siap rendam kepala dalam air batu lagi.
Kali nih kena lagi. 
Subuh2 dah call aku mintak tolong aku bawakkan dia g Johor Specialist.
Padahal aku ngan dia satu rumah, aku kat atas dia kat bawah.
Lepas Subuh terus hantar dia. Masuklah emergency room kejap.
Lepas jumpa pakar cardio, buat CT scan semer takde apa yang problem.
Cuma ada sedikit lubang air kat otak akak aku nih.
Nak jumpa pakar neuro plak takde haritu. Cuti.
So diorg bagi reference letter gi Puteri Specialist plak.
Dipendekkan cerita dapatlah jumpa pakar neuro tuh.
lubang air dalam otak tak bawak masalah.
Benda tuh dah ada sejak akak aku lahir.
So akak aku memang takde masalah.
Tapi Dr. tuh suruh g jumpa Dr. Rohani.
Ingatkan doktor tuh nama Rohani.
Tapi bukan ekekeke
Suruh jumpa pakar perubatan Islam.
Mistik katanya huhuhu


Alhamdulilah akak aku dah ok n sihat macam biasa lepas beberapa siri rawatan.

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji