Lama tak pegi Legoland


Sebagai pemegang pas tahunan Legoland, adalah merugikan kalau aku tak utilize sepenuhnya kan.
Last aku pegi pun bulan 5 masa cuti sekolah haritu.
Lepas tuh memang nan hado masa n kesempatan nak pegi situ.


Masa aku g bulan 5 tuh tengah hujan so memang best lah.
Tak panas langsung n angin yang bertiup pun sejuk jer.


Dua orang budak nakal yang dok 'mengebom' orang.
Annual pass aku akan expired akhir tahun nih.
Legoland Waterpark pun dah nak siap n nak bukak bulan ni.
Offer utk renew n upgrade ke premium annual pass dah keluar.
Dua2 park boleh masuk ngan premium annual pass tuh.
Heeeeee akak2 n anak2 saudara ku jom ler kita renew n upgrade!

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji