Ketagih sudah!


Kalau dok refresh website


FedEX, mesti aku dok menambahkan hutang kad kredit aku kan.
Cerita lama nih cuma tak sempat nak mengepost.
Kali nih memang last lah beli kat Reebonz.
Bahaya betul. Kena kasi clear dulu kad kredit aku.
Baru boleh belek-belek ek website nih lagi.


Cantik kan packaging Reebonz nih?


Aku beli purse DKNY.
Hihihihi
Berapa RMXXX.XX tuh tak payah tanya.
Nyosal plak beli sebab masih berselimut dalam kotak lagi.
Ingat nak ganti clutch Michael Kors aku tapi rasa macam sayang plak nak tukar ngan yg ni.
So nanti aku pikir-pikirkan nak buek apo ngan purse tuh.

Comments

Popular posts from this blog

Tabung Haji